KÄYTTÖEHDOT

 • Voit asioida verkkokaupassani, jos olet vähintään 18-vuotias ja sinulla on toimiva sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero,Ostoksia tehdessä sinun ei tarvitse rekisteröidä itseäsi käyttäjäksi.Asiakaana olet velvollinen ilmoittamaan mahdollisista virheistä tilauksessasi viipymättä sähköpostiini anna.turkkila@pp.inet.fi.Sitoutuvatilaus    
   syntyy kun olet lähettänyt tilauksen minulle.

  Helmeileväkorutaivas pidättää oikeudet hinnanmuutoksiin.

  Toimitan tilaukset koko suomen alueelle.Pyrin toimittamaan kaikki tuotteet 1-3 päivän kuluttua tilauksesta. Tilaukseni kulkevat kirjeitse postin aukioloaikoina ja siksi mahdolliset viivästymiset voivat johtua minusta riippumattomista syistä.

  -Sinulla on 14 päivän palautusoikeus, joka umpeutuu 14 päivän kuluttua siitä, kun tuote on vastaanotettu.Palauttamisesta on aina ilmoitettava kauppiaalle (pelkkä noutamatta jättäminen tai palauttaminen ei enää riitä)

  -Ilmoitus palautuksesta täytyy tehdä 14 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

  -Tuote täytyy palauttaa 14 päivän sisällä ilmoituksesta

  -Asiakkaan täytyy myös pystyä todistamaan tilauksen palautus, joten kuitti on hyvä pitää tallessa

  -Tuotteen palauttaminen on sinulle ilmaista.


 • Palautuksesta on ilmoitettava minulle sähköpostitse taikka puh.0407358615,

  Kaikki tuotteeni ovat uniikkeja ja voivat joskus poiketa kuvan tuotteista hieman.
  Maksupalvelutarjoaja
  Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.
  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä