Kaikista tilauksista -15% Alennus kassalla! 18.11-20.11.

"Vilja" polymerisavi korvakorut

ihastuttavan herkät käsityönä tehdyt vilja korvakorut.Materiaalina käytetty ihanan kevyttä polymerisavea.Nämä korvakorut ovat tappi kiinnityksellä. halutessasi voit valita myös koukut. Korvakorujen tapit/koukut ovat ruostumatonta kirurgin terästä.Korujen mukana tulevat silikoniset takastopparit.

19,00 €

Polymerimassa korvakorut "ruusukullan kimallus"

Ihastuttavat valkoiset  polymerimassa korvakorut joissa seassa ruusukullan väristä kimallusta.Voit valita näihin korvakoruihin  joko kuvan kullanväriset tappi kiinnitykset tai koukku kiinnitykset.Korvakorujen koukut ovat ruostumatonta kirurginterästä.Korujen mukana tulevat silikonise takastopparit joita suositellaan käytettäväksi korujen kanssa. Pituus noin 4 cm. 

20,00 €

Polymerisavi korvakorut "kesätuuli"

Täysin uniikit ihanat käsityönä tehdyt "kesätuuli" korvakorut.Söpöt kukkakorvikset joista jokainen kukan yksityiskohta on tehty käsin. nämä  korut ovat ihanan pienet ja sirot. Korvakorujen koukut ovat nikkeli vapaata  ruostumatonta kirurginterästä.Korvakorujen mukana tulevat silikoniset "taka stopparit" joita suositellaan käytettävän korujen kanssa.Pituutta näillä koruilla on noin 3 cm.

20,00 €