Ihanat suomessa käsin tehdyt korut!


 

 

Makramelehti korvakorut "niitty"

Kauniit makramelehti korvakorut ovat näyttävät ja samalla keveät kantajansa korvassa!.Ihanan pehmeistä puuvillalangoista käsin solmitut korut joiden pituus on noin 5 cm.Jokainen koru on täysin uniikki ja juuri sinulle valmistettu.Halutessasi voit valita kirurginteräs koukut, jotka sopivat usein myös allergikoille.Kaikki koukut ovat nikkeli, kadmium ja lyijy vapaita.anssa.Voit myös valita haluamasi värikartan värin.Lisää halutun värin numero verkkokauppa tilauksesi kommenttikenttään tilausta tehdessäsi.

19,00 €

makrame korvakorut pisara uutuudet!

Uutuus sävyjä! Uutuus macrame korvakorut pisara nyt keväisissä sävyissä.Materiaaeina  ihanan pehmeät puuvilla kierrätyslangat.Korvakorujen koukut ovat nikkeli kadmium ja lyijy vapaita.Halutessasi voit valita myös sterling hopea koukut etusivulta.Korvakoruissa tulevat mukana silikoniset taka stopparit joita kannataa käyttää estämään korvisten putoaminen.Koruje pituus noin 5 cm.

21,00 €

Makrame "minipisara" korvakorut

Makrame "minipisara" korvakorut ovat nimensä mukaiset pienet ja sirot korvakorut.Pituutta näillä koruilla on noin 5 cm.Materiaaleina käytetty kierrätyslankoja sekä puuvillalankoja. Korvakorujen koukut ovat nikkeli vapaata kirurginterästä. Korvakorut sisältävät silikoniset takastopparit joita suositellaan käytettäväksi korujen kanssa.   

19,00 €