Kaikista tilauksista -15% Alennus kassalla! 18.11-20.11.

Makramekorvakorut "lootus"

Kauniit ja näyttävät makramekorvakorut "lootus" joissa yhdistyvät kotimainen koivuvaneri sekä ihanan pehmeät puuvillalangat.Nämä korvakorut ovat isot ja näyttävät.Pituutta koruilla on noin 7 cm. Korvakorujen koukut ovat nikkelivapaata kirurginterästä.Kaikkien korujen mukana tulevat silikoniset takastopparit joita suositellaan käytettäväksi korujen kanssa. 

22,00 €

Makramekorvakorut "Aurora"

Kauniit puuvillalangoista käsin solmitut Aurora korvakorut.Pituus näissä koruissa on noin 6 cm. Halutessasi voit valita ruostumattomasta teräksestä kirurginteräs koukut.Korvakorujen koukut ovat nikkeli,kadmium ja lyijy vapaita. 

23,00 €

"Sweet"makrame korvakorut

Sweet makramekorvakorut ovat kauniit ja keveät käsin solmitut korvakorut ovat noin 5 cm pitkät.Materiaaleina käytetty puuvillalankaa sekä kierrätysmateriaaleista tehtyä puuvillalankaa.Korvakorujen koukut ovat nikkeli, kadmium ja lyijy vapaita.Halutessasi voi valita ruostumattomasta teräksestä valmistetut kirurginteräs koukut.Korvakorut sisältävät silikoniset takastopparit.

20,00 €

"Ruska" makrame minikorvakorut.

Pehmeistä puuvillalangasta solmeillut ihanan kevyet makrame korvakorut.pituutta koruilla on noin 6 cm.Korvakorut sisältävät silikoniset taka stopparit.Korujen koukut ovat nikkeli,kadmium ja lyijy vapaita.Halutessasi voit valita myös kirurginteräs koukut.

19,00 €

Makrame pisara "hattaraa ja harmaata"

Kauniit makrame pisara korvakorut ovat näyttävät ja samalla keveät kantajansa korvassa!.Ihanan pehmeistä puuvillalangoista käsin solmitut korut joiden pituus on noin 5 cm.Jokainen koru on täysin uniikki ja juuri sinulle valmistettu.Halutessasi voit valita kirurginteräs koukut, jotka sopivat usein myös allergikoille.Kaikki koukut ovat nikkeli, kadmium ja lyijy vapaita.anssa.Voit myös valita haluamasi värikartan värin.Lisää halutun värin numero verkkokauppa tilauksesi kommenttikenttään tilausta tehdessäsi.

20,00 €

Makramelehti korvakorut "niitty"

Kauniit makramelehti korvakorut ovat näyttävät ja samalla keveät kantajansa korvassa!.Ihanan pehmeistä puuvillalangoista käsin solmitut korut joiden pituus on noin 5 cm.Jokainen koru on täysin uniikki ja juuri sinulle valmistettu.Halutessasi voit valita kirurginteräs koukut, jotka sopivat usein myös allergikoille.Kaikki koukut ovat nikkeli, kadmium ja lyijy vapaita.anssa.Voit myös valita haluamasi värikartan värin.Lisää halutun värin numero verkkokauppa tilauksesi kommenttikenttään tilausta tehdessäsi.

19,00 €

"Mini" triangeli kevät

Ihanat puuvillalangasta käsin solmitut "mini" triangelit söpöllä pikku solmulla.pituus noin 5 cm.Nämä ovat pienet ja sirot korvakorut.Korvakorujen koukut ovat nikkeli, kadmium ja lyijy vapaat.Voit myös valita halutessasi kirurginteräs koukut.Korujen mukana tulee silikoniset taka stopparit.anssa.Voit myös valita haluamasi värikartan värin.Lisää halutun värin numero verkkokauppa tilauksesi kommenttikenttään tilausta tehdessäsi.

21,00 €

Makramekorvakoru " mini punos"

ihanat käsin solmitut pienet ja sirot punoskorvakorut.Korujen pituus on noin 5 cm.Lankoina käytetty pehmeää puuvillaa.Korvakorujen koukut ovat nikkeli,kadmium ja lyijy vapaita.Sisältävät silikoniset taka stopparit.anssa.Voit myös valita haluamasi värikartan värin.Lisää halutun värin numero verkkokauppa tilauksesi kommenttikenttään tilausta tehdessäsi.

24,00 €

"mini" makrame korvakorut

Pehmeistä puuvillalangasta solmeillut ihanan kevyet makrame korvakorut.pituutta koruilla on noin 6 cm.Korvakorut sisältävät silikoniset taka stopparit.Korujen koukut ovat nikkeli,kadmium ja lyijy vapaita.Halutessasi voit valita myös kirurginteräs koukut.

20,00 €

makrame korvakorut pisara uutuudet!

Uutuus sävyjä! Uutuus macrame korvakorut pisara nyt keväisissä sävyissä.Materiaaeina  ihanan pehmeät puuvilla kierrätyslangat.Korvakorujen koukut ovat nikkeli kadmium ja lyijy vapaita.Halutessasi voit valita myös sterling hopea koukut etusivulta.Korvakoruissa tulevat mukana silikoniset taka stopparit joita kannataa käyttää estämään korvisten putoaminen.Koruje pituus noin 5 cm.

21,00 €

macramee korvakorut pisara

Ihanat makramee korvakorut joista jokainen tehty käsityönä kauniista kierrätyslangoista.Tämän mallin korut ovat erittäin sirot, mutta kuitenkin näyttävät. Pituus noin 8 cm.Koukut ovat nikkeli,kadmium ja lyijy vapaita.Voit valita mieleisesi värin koukuille eri vaihtoehdoista.

21,00 €

Makrame pisarakorvakorut "niitty"

Ihanat uutuus sävyt suosituissa makrame pisarakorvakoruissa!Pituus noin 6 cm.Materiaalinan langoissa käytetty pehmeää puuvillalankaa.Korvakorujen koukut ovat nikkeli kadmium ja lyijy vapaat.Voit myös valita koukut jotka ovat ruostumatonta kirurginterästä.Korut sisältävät silikoniset taka stopparit.

21,00 €

Makrame "minipisara" korvakorut

Makrame "minipisara" korvakorut ovat nimensä mukaiset pienet ja sirot korvakorut.Pituutta näillä koruilla on noin 5 cm.Materiaaleina käytetty kierrätyslankoja sekä puuvillalankoja. Korvakorujen koukut ovat nikkeli vapaata kirurginterästä. Korvakorut sisältävät silikoniset takastopparit joita suositellaan käytettäväksi korujen kanssa.   

19,00 €